Gewichtsverlieseffect van behandeling met Modafinil

Oorzaken van gewichtsverlies door het gebruik van Modafinil?

Allereerst wordt Modafinil erkend als een slim medicijn dat de cognitie verbetert. De afslankremedies worden vaak genoemd als een secundair intellect om drogisterijen te proberen. U kunt Modafinil nauwelijks als medicijn vinden om een ​​andere reden dan de veronderstelde configuratie. Ondertussen is het precies zoals de meeste medicijnen die momenteel op de markt zijn. De huidige rol van Modafinil als cognitief versterkende, gecentraliseerde, superchargende mentale medicatie is echt een toevallige positieve bijwerking van het oorspronkelijke gebruik van de medicatie.

Voor dit doel is het erg belangrijk om de veiligheid en effectiviteit van Modafinil en het afslankmechanisme te herzien. Het is van essentieel belang om enkele verhalen over de oorspronkelijke toepassing van dit slimme medicijn, het algemene gebruik dat niet op het etiket wordt vermeld, het effect van gewichtsverlies en enkele andere essentiële dingen door te nemen.

Effect van Modafinil op gewichtsverlies

Een ander interessant neveneffect van het gebruik van Modafinil is het potentiële effect van gewichtsverlies, Modafinil. Hoewel dit voor sommige mensen als een negatieve bijwerking wordt gezien, zijn veel andere gebruikers blij deze ongewenste bijwerking te ontdekken.

Studies hebben aangetoond dat Modafinil-gebruikers gewicht konden verliezen en behouden.

Modafinil is in studies vastgesteld als een medicijn dat gewichtsverlies stimuleert. Een experiment uit 2008 toonde aan dat wanneer 200 mg modafinil per dag wordt geconsumeerd, de calorie-inname met 18% wordt verminderd en wanneer 400 mg wordt geconsumeerd, met 38%. Interessant is dat het productiebedrijf Cephalon in 2000 een octrooi heeft aangevraagd voor het gebruik van Modafinil als middel om de eetlust te verbeteren.

Impact op eetlust

Onderzoekers die het medicijn veroordelen, melden soms dat anorexia een bijwerking is bij 16% (164 mensen). Sommige onderzoekers beschouwen dit feit als de oorzaak van gewichtsverlies tijdens de week, maar statistisch gezien.

In dit geval is het gevaar een sterke uitputting van het lichaam. Regelmatig slaapgebrek, dat wordt gestopt door Modafinil in te nemen, leidt tot ernstige aandoeningen en een verstoorde balans in het lichaam.

De verouderde dieetpillen gebruikten amfetaminen om de eetlust te beteugelen, waardoor de hartslag toenam, waardoor het lichaam onder enorme druk kwam te staan. Met andere woorden, van Modafinil is bekend dat het helpt de eetlust te beteugelen zonder het niveau van noradrenaline en dopamine in het lichaam te beïnvloeden. Dit houdt in dat deze nootropic geen ernstige bijwerkingen heeft, zoals ernstige hoge bloeddruk of extra belasting van het hart.

Aangezien het precieze mechanisme van de remming van de eetlust niet bekend is, werd aangenomen dat orexine en histamine een cruciale rol spelen. De reden voor deze aanname is dat Modafinil de concentratie van het neuropeptide Orexin in het centrale zenuwstelsel en de hersenen helpt verhogen. Orexin richt zich op de regulering van waken en eetlust. Het helpt ook om histamine vrij te maken. Histamine is een neurotransmitter die de regulering van de slaap- en waaktoestand, eetlust en opwinding verbetert. Dit alles helpt het niveau van deze verbindingen te verhogen om de eetlust te remmen.

Een theoretisch aspect van de reden waarom Modafinil in de volksmond verband houdt met gewichtsverlies bij gebruikers, wordt geassocieerd met de waarheid dat het lichaam veel calorieën verbrandt wanneer het wakker wordt. Bovendien geeft Modafinil het gevoel korter te slapen en het gevoel elke dag alerter te zijn bij mensen kan het effect van de stofwisseling versterken. Natuurlijk kan te veel tijd wakker zijn gedurende de dag de activiteit verhogen en de calorieverbranding verbeteren.

Als gevolg van de invloed van Modafinil op het transport van dopamine is er een toename van het niveau van neurotransmitters bij gebruik. Dopamine is gerelateerd aan motivatie die over het algemeen toeneemt telkens wanneer Modafinil wordt gebruikt. Deze verhoogde motivatie speelt een cruciale rol bij gewichtsverlies en helpt daarom mensen om het dieet en de trainingsroutine over te nemen en te volgen.

Als klap op de vuurpijl is een van de belangrijkste effecten van Modafinil dat het de focus en concentratie verhoogt. De meeste gebruikersrecensies hebben aangetoond dat ze, ondanks het gebruik van dit slimme medicijn, meestal voor een taak achter hun computer zitten en dingen vergeten die al een tijdje buiten de wereld gebeuren. In dit geval kan men gemakkelijk vergeten iets te eten of te drinken.

Als je een paar uur per dag te veel gefocust bent op een bepaalde taak op het werk of op school, zal het veel gemakkelijker zijn om je normale voedselinname te vergeten. Hoewel dit effect niet gezond genoeg is, wordt het een per ongeluk vasten genoemd dat kan leiden tot gewichtsverlies als het enige tijd herhaaldelijk wordt gedaan.

Wanneer met al deze factoren rekening wordt gehouden, zal het u niet verbazen dat het gemiddelde aantal Modafinil-gebruikers het gewicht van een redelijke hoeveelheid vet in hun lichaam kan elimineren met de Modafinil-medicatie. Sommige van de meer ongewenste bijwerkingen van de smart drug kunnen ook leiden tot gewichtsverlies.

Ze omvatten misselijkheid, braken, maagklachten, diarree en indigestie. Al deze bijwerkingen komen zeer vaak voor bij Modafinil en kunnen bijdragen aan gewichtsverlies. Andere milde bijwerkingen zijn onder meer een droge huid / mond, rhinitis, rugpijn, nervositeit, hoofdpijn en angst.

Als u deze symptomen ervaart, stop dan met het gebruik van Modafinil en raadpleeg onmiddellijk een arts.

Wetenschappelijke bronnen over dit onderwerp: https://www.sciencedaily.com/releases/2016/12/161213111953.htm