Modafinil: de meest voorkomende bijwerkingen van het nemen van Modafinil

Modafinil is een geneesmiddel dat is voorgeschreven voor patiënten met narcolepsie, het verhoogt de concentratie en elimineert slaperigheid, en verbetert ook de perceptie en geheugencapaciteit. Modafinil als voedingssupplement is een prominente plaats onder nootropische medicijnen.

Modafinil is een medicijn dat slaperigheid overdag verlicht en voor de behandeling van narcolepsie. Het is mogelijk om de perceptie te verbeteren door neurotransmitters in de hersenen te stimuleren, die worden gebruikt om mentale vermogens te verbeteren. Farmacologische groep: stimulerende middelen; psychostimulantia; nootropics Farmacologische werking: behandeling van narcolepsie, slaapapneu en andere slaapstoornissen. Receptoreffecten: α1-adrenerge receptoren (agonist) Ook bekend als: 2- (difenylmethyl) sulfinylacetamide, Provigil, Modalert, Modapro, Alertex.

Modafinil: bijwerkingen

In placebogecontroleerde klinische onderzoeken waren de meest voorkomende bijwerkingen (≥ 5%) geassocieerd met het gebruik van Modafinil en vaker dan patiënten die placebo kregen: hoofdpijn, misselijkheid, nervositeit, rhinitis, diarree, pijn rug, angst, slapeloosheid, duizeligheid, dyspepsie.

Modafinil-bijwerkingen worden over het algemeen geassocieerd met stimulatie van het centrale zenuwstelsel en kunnen nervositeit, slapeloosheid, tremoren, euforie, persoonlijkheidsveranderingen en opwinding omvatten. Het medicijn kan ook gastro-intestinale stoornissen veroorzaken, zoals misselijkheid, braken, buikpijn, droge mond, anorexia en hoofdpijn. Hypertensie, hartkloppingen of abnormale hartritmes kunnen ook voorkomen. In zeldzame gevallen kan een allergische uitslag, een toename van alkalische fosfatase of een verstoring van vrijwillige bewegingen optreden.

Veiligheidsmaatregelen. Toxicologie

Tests hebben de volgende bijwerkingen van het innemen van het medicijn aan het licht gebracht: hoofdpijn, duizeligheid, urineproductie, hartkloppingen, tachycardie, angst, nervositeit, gastro-intestinale problemen zoals misselijkheid, evenals droge mond en buikpijn. Naast het bovenstaande wordt Modafinil beschouwd als een goed verdragen geneesmiddel. Vaak voorkomende bijwerkingen van modafinil zijn slapeloosheid en verminderde eetlust.

Het effect van het medicijn bij mensen met bepaalde ziekten Multiple sclerose Een enkele dosis armodafinil (250 mg) bij patiënten met multiple sclerose vertoonde een betere mnemonische reproductie, dit effect was vergelijkbaar met het placebo-effect, maar het medicijn had geen invloed op vermoeidheid, het vermogen om opzettelijke activiteit en de snelheid van informatieverwerking.

We bieden ook aan om de echte gevoelens van de gebruiker Modafinil te lezen

Na de eerste inname van het medicijn voelde ik echt een toename van energie en een hoog concentratieniveau, maar uiteindelijk was het niet erg goed.

Mijn derde en laatste gebruik van Modafinil stelde me ook teleur. Ik had een hele dag installatie en de hoofdpijn kwam terug.

Ik was uitgedroogd.

Erger nog was het feit dat mijn vrienden mij voortdurend wezen op de slechte conditie van mijn huid. Modafinil hield me wakker en zag er vreselijk uit.

Rond acht uur ‘s avonds, toen ik dit het minst wilde, begon het medicijn eindelijk te werken. Tot 11 uur werkte hij regelmatig op kantoor: hij monteerde, filmde, schreef en deed veel van alles dat voorheen blijkbaar helemaal niet hoefde.

Ik had het gevoel dat ik moest blijven werken, maar dat betekent niet dat ik dat wilde.

Over het algemeen weegt het negatieve effect van het innemen van medicijnen veel zwaarder dan het positieve, en verschillende redenen kunnen de reden hiervoor zijn.

Mensen, hun lichaam, reageren anders op chemicaliën en pillen. Nadat ik met mijn arts had gesproken, ontdekte ik dat mijn lever bijvoorbeeld een speciaal enzym heeft ontwikkeld om modafinil uit mijn lichaam te verwijderen.

Door de medicatie via internet te bestellen, konden ze me een nep geven, hoewel Jason Old me verzekerde dat hij al gebruik had gemaakt van de diensten van deze provider.

Natuurlijk was ik teleurgesteld dat ik de positieve effecten van Modafinil niet had gevoeld, waar ik zoveel over had gehoord. Maar tot op zekere hoogte was ik ook opgelucht dat ik niets had verloren zonder het eerst toe te passen.